Oldal kiválasztása

A program során ma értünk el az egyik leghatékonyabb és leggyorsabb eredményt hozó lépéshez. Három gyógynövényt kezdünk el szedni napi rendszerességgel: a fahéjat, az eperfa levelét és a Gymnema sylvestre nevűt.

Szerezd be ezeket és az orvosod által szigorúan felügyelve kezdd el fogyasztani őket.

Gymnemax néven a Vitaking gyárt olyan kapszulát, amiben mindhárom gyógynövény arányosan és együtt van jelen.

Klinikai kutatások bizonyították, hogy ez a három gyógynövény képes helyreállítani a béta-sejtek inzulin termelő képességét a hasnyálmirigyben. A drogériákban és a patikákban beszerezhető, vagy interneten rendelhető és általában véve biztonságos a rendszeres fogyasztása egészséges embereknek.

Problémát a cukorbetegek esetén okozhat, amennyiben anélkül áll helyre az egészséges inzulinszint termelődése, hogy erről tudomásunk lenne és ezért változatlanul adagolnánk a gyógyszereket vagy az inzulint.

Emiatt hívjuk fel ennél a pontnál mindenki figyelmét arra, amire már a nulladik napon is, hogy soha ne hanyagold el a mérést és tájékoztasd az orvosod minden változtatásról.

Minden étkezés közben vegyél be egyet-egyet mindkettőből. És nagyon figyelj a vércukorra, főleg ha eddig gyógyszert is szedtél! El fog indulni meredeken lefelé!

———

Ez nem volt nehéz. Gyerünk a 19. napi feladatra!

A cukorbetegség gyógyítható…

A cukorbetegség gyógyítható…

… mindössze 25 nap alatt, véglegesen. Az alábbi egy szinte bárki számára követhető program aminek célja a 2-es típusú diabétesz végleges kezelése mindössze 3-4 hét alatt. Hogy lehet ez? A válasz igen egyszerű: A program nulladik napján elmész a saját orvosodhoz, aki...

bővebben
0. nap – a felkészülés

0. nap – a felkészülés

Mielőtt belefogsz ebbe a programba, mindenképp vedd fel a kapcsolatot az orvosoddal, aki jelenleg kezeli nálad a diabéteszt. Azzal, aki beállította az inzulinod vagy a gyógyszer adagod. Tájékoztasd arról, hogy egy életmód változtatást szándékozol csinálni. Mondd el...

bővebben
1. nap – Az üdítőitalok

1. nap – Az üdítőitalok

Üdvözlünk a 25nap.hu diabétesz programjának első napján. A mai feladat egyszerű: Hagyd abba az üdítőital fogyasztást! A hátralevő életedben soha többet ne igyál üdítőitalt. Sem kóla, sem tonik, sem a dobozos, gyümölcslének hívott italok nem szolgálják az egészséget....

bővebben