Oldal kiválasztása

… mindössze 25 nap alatt, véglegesen.

Az alábbi egy szinte bárki számára követhető program aminek célja a 2-es típusú diabétesz végleges kezelése mindössze 3-4 hét alatt. Hogy lehet ez? A válasz igen egyszerű:

A program nulladik napján elmész a saját orvosodhoz, aki megvizsgál és megállapítja, hogy cukorbeteg vagy. A program utolsó napján elmész ugyanahhoz az orvoshoz, aki ismét megvizsgál és megállapítja, hogy nem vagy cukorbeteg. Tudom, hogy ez nem egy tudományos értékű bizonyítás, de mivel az elmúlt években ezt nagyon sokan sikerrel megtették, bátran állíthatjuk, hogy a program működőképes. Ráadásul a legtöbb résztvevő olyan “mellékhatásokról” számolt be, mint a súlycsökkenés, a magas vérnyomás normalizálódása, az ízületi gyulladások csökkenése és a megemelkedett napi életenergia szint.

Olvasd el a következő írásom, majd regisztrálj és vágj bele a programba, ami teljesen ingyenes. Az 5. naptól kezdve csak regisztrált olvasók kapják meg a program lépéseit. A regisztrálás egy percet vesz igénybe és számos előnnyel jár.

“1996-tól 2006-ig, 100 százalékkal növekedett, azaz megduplázódott a diagnosztizált diabéteszesek száma. 2006-tól 2008-ig újabb 23,8 százalékkal lett több a cukorbeteg.
Ha ez a tendencia megmarad, akkor 40 év alatt megtizenhatszorozódik a számuk.”

A cukorbetegség járványszerű elterjedése itt zajlik az orrunk előtt. Csupán az elmúlt 25 évben háromszorosára nőtt a cukorbetegek száma, és mára elértük, hogy minden negyedik ember vagy diagnosztizált cukorbeteg, vagy az lesz, még mielőtt elérné a 63 éves kort.

Bár rengeteg gyógyszer létezik a cukorbetegség kezelésére, ezek egyike sem a gyógyulást célozza, csupán az akut tünetek enyhítését. Miközben egy egész iparág él már a cukorbetegek ellátásából, soha nem látott méreteket öltött az új megbetegedések száma.

Nincs forgalomban egyetlen gyógyszer sem, ami gyógyítaná a cukorbetegséget és olyan sincs, ami megelőzné.

A kellős közepén vagyunk egy diabétesz járványnak. A népesség ötöde mélyen benne van ebben a betegségben, a maradék, látszólag egészséges tömegnek a harmada szintén beteg. Az inzulin rezisztencia nevű betegség valamelyik szintjén vannak. Ez a diabéteszt megelőző állapot. Miközben a betegség gyógyítható, mindössze 3-4 hét alatt egyszerű, bárki által megvalósítható életmód-változtatásokkal.

Létezik egy dogma az orvosi körökben majdnem az összes krónikus betegséggel kapcsolatosan, miszerint “jelenlegi tudásunkkal nem gyógyítható, de jól kezelhető”.
Ezt a mantrát száz különféle krónikus, életmódbetegséggel kapcsolatosan olvashatjuk az interneten.

De nézzük csak meg mi a különbség a gyógyítás és a kezelés között egy betegséggel kapcsolatban.
A kezelés az esetek kilencven százalékában gyógyszeres kezelést jelent, aminek hatására a beteg függővé válik egy vagy több gyógyszertől és ameddig becsületesen vásárolja és szedi, nem szenved az alapbetegségétől, csak a gyógyszer-mellékhatásoktól, ami jó esetben kevésbé kellemetlen, mint a betegség, amire szedi. Szerencsétlen esetben a gyógyszer-mellékhatás rosszabb, mint az alapbetegség volt.

Ezzel szemben a gyógyítás nem más, mint a betegség okának megtalálása és a kiváltó ok megszüntetése, ami után a beteg spontán meggyógyul a saját beépített öngyógyító gépezete segítségével. És ez nagyon lényeges a programom során. Ugyanis nem én gyógyítalak meg Téged, hanem a saját beépített öngyógyító képességed, ami minden emberben megtalálható és csak röviddel a halál előtt mondja fel véglegesen a szolgálatot. Ez ténylegesen hasonlít egy géphez. Ha mindent megadod neki, amire szüksége van, és nem szórsz homokot a fogaskerekek közé, akkor működik.

Hadd mutassak egy példát, ami talán jobban megmagyarázza a fenti kijelentésemet. Amennyiben valaki nem iszik elegendő tiszta vizet, szakmai szóval dehidratált lesz. Egyszerűbben fogalmazva kóros kiszáradás kezdődik el nála, ami számtalan tünetet okozhat rövid- és hosszútávon egyaránt. Már az első nap fáradékonyabb lesz, nehezére esik a koncentráció, idegesebb lesz. Ha ezt évekig rendszeresen elköveti maga ellen, megsínylik az izületei, hormonális problémák lépnek fel nála, és igen gyakran magas lesz a vérnyomása. A száraz bőrről és a töredezett hajról már nem is beszélek. A víz az, ami hiányzik, de ha elmegy bármelyik tünetével egy szakemberhez, az gyógyszert fog neki felírni attól függően, hogy azt a tünetet aznap melyik pirula tünteti el. Pedig a víz hiányát a víz kezeli. Ez elég kézenfekvő – nem? De csak Neked és nekem. Egy orvosnak szinte soha.

Legfontosabb tapasztalatom

Az életmód és a hiányos táplálkozás okozta betegségekre nem létezik más “gyógyszer”, mint a betegség okát megszüntetni. Egy tápanyag hiánya miatt kialakult betegséget a tápanyag maga megszünteti mindenféle egyéb gyógyszer nélkül.

Mi a helyzet a diabétesz esetén?

2005. december 15.-én a Journal of Applied Physiology című lapban megjelent egy igen figyelemfelkeltő tanulmány. A Kaliforniai Egyetem vezető kutatója Christian K. Roberts és hat munkatársa azt állította a cikkben, hogy a 2-es típusú cukorbetegség meggyógyítható véglegesen, mindössze három hét alatt. Ez adta az alapötletét a programomnak.

Ez egy szörnyen tudományos munka és tanulmány volt, de az eredmény könnyen megérthető. Ha van kedved olvasd el az egészet. Szabadon elérhető a fenti linken.

A kutatók fogtak 31 valamilyen mértékben cukorbeteg embert és 21 napon át gyógyszer nélkül “kezelték” őket csupán azzal, hogy ésszerű diétát és némi mozgást vittek az életükbe. A 21. napon a résztvevők közt fele annyi volt a cukorbeteg, mint 21 nappal korábban. Nem csupán a vércukorszintjük stabilizálódott, hanem az összes mért testi paraméterük messze jobb lett és a legtöbbjüknek az egészséges tartományba került a koleszterin szintje, a testzsír aránya és a testsúlya is, ami átlagosan 3,6 kg csökkenést mutatott a résztvevőknél.

Mit csináltak?

A következő 25 nap alatt minden nap egy apró változtatást fogsz olvasni az életmódod illetve az étkezésed megváltoztatása kapcsán. Ne feledd, hogy a diabétesz amitől szenvedsz annak az életmódnak és étkezési szokásoknak a következménye, amit az elmúlt években követettél. Nincs más ok.

Időközben kiadtam a programot könyv fomában is, amit papírra nyomtatva megrendelhetsz ITT, elektronikus könyv formában pedig megvásárolható az iTunes könyváruházban.

———

Itt kezdődik a program!

0. nap – a felkészülés

0. nap – a felkészülés

Mielőtt belefogsz ebbe a programba, mindenképp vedd fel a kapcsolatot az orvosoddal, aki jelenleg kezeli nálad a diabéteszt. Azzal, aki beállította az inzulinod vagy a gyógyszer adagod. Tájékoztasd arról, hogy egy életmód változtatást szándékozol csinálni. Mondd el...

bővebben
1. nap – Az üdítőitalok

1. nap – Az üdítőitalok

Üdvözlünk a 25nap.hu diabétesz programjának első napján. A mai feladat egyszerű: Hagyd abba az üdítőital fogyasztást! A hátralevő életedben soha többet ne igyál üdítőitalt. Sem kóla, sem tonik, sem a dobozos, gyümölcslének hívott italok nem szolgálják az egészséget....

bővebben