Oldal kiválasztása

Eljött az utolsó nap a programunkban. Hogy ment eddig? Feladtad a 3. napon vagy nyomod rendesen?

A 25. napot csak annak kell elvégeznie, aki az előtte lévő 24-et is becsületesen végigcsinálta:

Egyeztess egy újabb időpontot azzal az orvossal, akivel a 0. napon is megvizsgáltattad magad.

Menj el hozzá és vizsgáltasd meg magad újfent. Vessétek össze együtt a kapott eredményeket a 25 nappal ez előtti eredményekkel.

Mindketten látni fogjátok, hogy a szervezeted teljesen átalakult. A gyógyszereket csökkenteni kell vagy el is hagyhatod. Az inzulin adagot eddigre már biztosan csökkentened kellett, és valószínűleg el is hagyhatod és soha többet nem lesz rá szükséged.

Persze feltéve azt, hogy nem térsz vissza korábbi életmódodhoz, ami addig juttatott, hogy gyógyszerek vagy inzulin nélkül nem maradhattál volna életben. Most, hogy tudod az okot és saját magadon tapasztaltad meg azt, hogy van megoldás és létezik gyógymód, ami nem más, mint a rossz szokások elhagyása és jó szokások felvétele, ki tud téged meggyőzni arról, hogy a diabétesz genetikai szerencse kérdése?

Ha végigcsináltad, akkor gratulálunk és további jó egészséget kívánunk. Ha nem csináltad végig, akkor sincs semmi baj. Amikor elég erőt érzel, akkor vágj bele ismét és ha elég motivált leszel, menni fog.

A 25 napos programot nem adtuk ingyen.

Bár nem fizetettél érte semmit, most, hogy meggyógyultál az adósunk vagy.

Azt kérjük, hogy amennyiben bármi sikered volt a program során, azt írd meg nekünk és meséld el mindenkinek, akivel találkozol. Hidd el, minden negyedik ember, aki szembe jön veled egy úton ugyanezzel a problémával küzd. Még ha nincs is tudatában, a sejtjei küzdenek és előbb vagy utóbb fel fogják adni.

Jó lenne, ha addigra tudnák, hogy mindössze 25 nap kell a gyógyulásához.

Ha van kedved, csatlakozz hozzánk a Facebook-on. Ott minden héten újabb információkat fogsz találni és kapcsolatba léphetsz másokkal, akik a programon vannak, vagy már elvégezték.

Kérlek, hogy tartsd meg a jó szokásokat és maradj egészséges.

A cukorbetegség gyógyítható…

A cukorbetegség gyógyítható…

… mindössze 25 nap alatt, véglegesen. Az alábbi egy szinte bárki számára követhető program aminek célja a 2-es típusú diabétesz végleges kezelése mindössze 3-4 hét alatt. Hogy lehet ez? A válasz igen egyszerű: A program nulladik napján elmész a saját orvosodhoz, aki...

bővebben
0. nap – a felkészülés

0. nap – a felkészülés

Mielőtt belefogsz ebbe a programba, mindenképp vedd fel a kapcsolatot az orvosoddal, aki jelenleg kezeli nálad a diabéteszt. Azzal, aki beállította az inzulinod vagy a gyógyszer adagod. Tájékoztasd arról, hogy egy életmód változtatást szándékozol csinálni. Mondd el...

bővebben
1. nap – Az üdítőitalok

1. nap – Az üdítőitalok

Üdvözlünk a 25nap.hu diabétesz programjának első napján. A mai feladat egyszerű: Hagyd abba az üdítőital fogyasztást! A hátralevő életedben soha többet ne igyál üdítőitalt. Sem kóla, sem tonik, sem a dobozos, gyümölcslének hívott italok nem szolgálják az egészséget....

bővebben